Bezig met laden…

Over deze blog

Deze blog is voor strevers die vooruit willen in het leven en het onderste uit de kan willen halen. De adviezen uit deze blog geven je een dagelijkse dosis energie, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zo ben je er helemaal klaar voor je dromen waar te maken.

Door je in te schrijven voor de e-maillijst of deze blog te blijven bezoeken, krijg je wekelijkse updates met tips over lifestyle, gezondheid, inrichting, opbergen, time-management en het maken van beslissingen die leiden tot een gemakkelijker en bevredigend dagelijks leven. Volg ons advies voor meer energie en meer tijd, zodat je fluitend door het leven gaat en je kleinste tot je grootste droom kan waarmaken.

Ik ben sommige adviezen op gaan volgen uit de blog over muziek op dagelijksenergie.nl. Ik zet nu bijvoorbeeld een specifieke afspeellijst op als ik een boost nodig heb en doe steeds vaker oordopjes in als ik me moet concentreren. Van beide word ik superproductief! ~ Thomas

Deze blog is pas net online, maar ik ben nu al fan! ~ Anna

Over de schrijver

Ik ben Maartje, de hoofdschrijver van deze blog. Ik woon in Nederland en spendeer mijn tijd het meest met mijn echtgenoot of op mijn werk. Ik vind het fantastisch om jou te helpen te groeien en jou te helpen je levensdoelen te bereiken. Soms teken, schilder, brei of haak ik dingen of verbeter ik mijn kleding met de naaimachine. Maar de meeste vrije tijd besteed ik aan Zumba-lessen, boeken lezen en mijn favoriete Netflix-series kijken. Ik pak bijna altijd de fiets, omdat ik verkeer en files haat, houd van de natuur en de beweging nodig heb. Oja, en mijn huis is erg belangrijk voor me. Mijn relatie met mijn echtgenoot en mijn (t)huis zijn de dingen waar ik het meest trots op ben.

Nu heb je me een beetje leren kennen, maar ik zou jou ook graag leren kennen! Plaats alsjeblieft een reactie of stuur me een e-mail over wie je bent, waar je je vooral mee bezig houdt en waar je het meest trots op bent en ik stuur je met plezier een mailtje terug!

Geef een reactie

Om je de beste inhoud te kunnen bieden maakt deze website en de externe plugins gebruik van cookies. Je gaat met het privacybeleid akkoord, zodra je deze website blijft gebruiken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten